Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри използва днешната си пресконференция, за

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри използва днешната си пресконференция, за
Коментари Харесай

Алегри: Виали беше пример, който да следваме, той ще липсва на всички ни

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри употребява днешната си конференция, с цел да уважи умрелите някогашни играчи на клуба Ернесто Кастано и Джанлука Виали. Той също по този начин даде информация за положението на част от своите футболисти преди утрешния дуел с Удинезе.

“Преди началото на конференцията е редно да си спомним за Ернесто Кастано и Джанлука Виали. Двама играчи, само че на първо място двама индивида. Те дадоха толкоз доста на Ювентус и Италия. Моля ви да отделим една минута, с цел да почетем тяхната памет. Какво представляваше Джанлука Виали за мен? Толкова доста като състезател, само че най-много като човек. Пример, който да следваме, той ще липсва на всички нас. Споменът за него е това, което той оставя за младежите.  Начинът, по който интерпретираше мачовете с техника, сърце и пристрастеност.

Удинезе са доста физически тим с извънреден състезател като Роберто Перейра, който се оправи сносно при нас. Възстановихме Анхел Ди Мария, а Бремер е леко изтощен, само че Даниеле Ругани е подготвен. Ще реша за състава в идващите часове според от положението на играчите. Алекс Сандро би трябвало да се завърне, той е добре. Утре ще играят трима всред него, Федерико Гати, Ругани и Данило. Само за момента ще извадим Бремер, който е леко изтощен. Онзи ден Федерико Киеза игра едно полувреме. Добре се оправи, физически се нуждаeше от подобен мач. Състоянието му се усъвършенства, само че не знам дали ще мога да го пусна като титуляр. Аз обаче съм доста удовлетворен.

Мойс Кийн се показва сносно, смъкна 6 кг спрямо предходната година. Също по този начин е станал по-зрял и има друго наличие на терена. Той е състезател, който израсна доста. Утре би трябвало да преценява дали да го пусна дружно с Аркадиуш Милик, или да стартира Ди Мария. Утре е невероятно Хуан Куадрадо и Матия Де Шилио да бъдат разполагаем. Кудрадо работи добре и мисля, че след седмица може да се върне в тима. Мисля, че него, Де Шилио, Душан Влахович и Пол Погба, който се оправя добре, след 15 дни ще можем да ги забележим с отбора.

Наполи са явният любимец за купата, вършат изключителна година, само че има още доста точки за печелене. Нашата цел е да останем в топ 4. Да, в този момент имаме подготвителен лагер и след днешното ни занятие ще останем тук. Смените, които върша? Те зависят от мача, постоянно се пробвам да дам баланс на тима. Има толкоз доста условия, които да преценям. В последна сметка би трябвало да имаш известна доза шанс. Ако спечелиш, значи си ги уцелил, в случай че загубиш, всички споделят, че е тъкмо противоположното ”, разяснява Алегри.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР