Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев заяви, че клубът ще

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев заяви, че клубът ще
Коментари Харесай

Асен Букарев: Помогнете на Левски заради самия клуб

Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев съобщи, че клубът ще даде късмет на някои млади футболисти до края на шампионата. Специалистът показа, че положението на играчите все още не е положително, само че това е обикновено предвид на огромното спиране на подготвителния развой.

" Двата месеца ги прекарахме скучно, чакайки положителни вести. Щастливи сме да се забележим и да поработим дружно даже и да е на групи. Въпреки самостоятелните проекти, няма по какъв начин да е положително положението на играчите. Някои са били тук-там с дворове, където са можели да потичват, само че несъмнено не е това, което би трябвало да бъде. Сега ще отделим време за подготовка, което е обикновено ", сподели Букарев.

" Всичките ни проби за ковид са негативни. Тези три седмици не са задоволителни за подготовка, само че въпреки всичко е нещо и ще се опитаме да наваксаме. Мисля, че за всички е ясно, че предвид на формата нямаме шансове да се спасим. Ще дадем късмет на млади футболисти в оставащите срещи. Не е загадка, че всички тимове са в затруднено финансово състояние, тъй че ще би трябвало да се учим да живеем в по-различна действителност ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР