Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много доволен от победата

...
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов бе много доволен от победата
Коментари Харесай

Стойчо Младенов се подигра с Левски: Още една рутинна победа

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доста удовлетворен от успеха с 2:1 над Левски. Специалистът призна, че към този момент има насъбрана отмалялост у играчите, само че въпреки всичко футболистите са съумели да създадат нужното за трите точки в дербито.

“От всичко съм удовлетворен през днешния ден. Да, искаше ни се покажем и по-добра игра, само че към този момент има отмалялост у футболистите. Видяхте, че липсваше експанзия, само че все пак направихме това, което бе нужно и постигнахме още една рутинна победа против Левски”, сподели Младенов.

“Сега би трябвало да се освежим и да влезем добре в идващия мач. Когато има отмалялост, тя неизбежно се отразява. От нищо Левски съумя да означи гол, което ни принуди да вдигнем оборотите през второто полувреме. Имахме благоприятни условия да вкараме и трети и четвърти гол. Важното е, че сътворяваме положения. Ние отдаваме заслуженото на Левски. Те постоянно в такива моменти намират сили да изиграят мач на върха на силите си”.

“Любовта сред мен и почитателите е безгранична. Всички победи над Левски са извънредно специфични и значими. Това е мачът на сезона и ние би трябвало да го спечелим на всяка цена”, приключи Младенов. ЦСКА съумя да победи Левски с 2:1, макар че изоставаше в резултата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР