Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев не беше в особено добро

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев не беше в особено добро
Коментари Харесай

Белчев: Клуж игра това, което очаквахме, мачът беше равностоен

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев не беше в изключително положително въодушевление след загубата от Клуж с 0:2. Белчев подчертава, че отборът му няма от какво да се срами от първенеца на Румъния. Специалистът призна, че би трябвало да се извадят точните поучения и играта на тима ще продължи да бъде сходна от мача в четвъртък, който се яви дебютен в Лига Европа.

„ Според мен се получи един равносилен мач. Миг нехайство и загуба на централизация при статичното състояние при първия гол. Там знаехме, че тимът на съперника има положителни реализатори и това им е мощна страна. След това тимът загуби организацията си на игра, разкъсахме се на моменти и рискувахме – нямаше по какъв начин. Трябваше, с цел да се върнем в мача. До първия им гол стояхме добре. След първото им попадение не се случиха концепциите ни да играем по фланговете към вратата на съперника”, стартира Белчев.

„ Мисля, че до последно се опитвахме да имаме обстановки и ни трябваше един гол, с цел да се върнем в мача. За страдание – не се получи. Неприятно е да загубиш при започване на акцията, само че не би трябвало да се отразява. Трябва да мислим за идващия мач след три дни. Мислим мач за мач”.

link1 " >
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР