Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си
Коментари Харесай

Илич: ВАР трябваше да гледа за дузпа за Лудогорец, но трябваше да гледа и за две дузпи за нас

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си след равенството с Лудогорец в Разград. Сръбският експерт приказва за съдийството в мача, за борбата по терена и изрази удовлетворение от представянето на своите момчета.

" Изключително удовлетворен съм от метода, по който игра моят тим. Изключително агресивното държание на моя тим ми хареса, скромното ми мнение е, че бяхме по-добри от Лудогорец. Равенство, чакат ни три тежки мача, както нас, по този начин и Лудогорец. Ще създадем всичко да спечелим и ще чакаме неточност на Лудогорец. Емоционален човек съм и прочувствено повеждам мачовете, някои неща не са ми ясни - да вземем за пример по какъв начин до 20-ата минута в подобен мач получихме три жълти картона. 
 Лудогорец и ЦСКА - София не взеха решение нищо след огромно представление в Разград, Кабаков отново се провали Лудогорец и ЦСКА - София не взеха решение нищо след огромно представление в Разград, Кабаков отново се провали
Винаги се пробвам да виждам действително. Да, имаше обстановка, които ВАР трябваше да прегледа за дузпа на Лудогорец, само че имаше и две такива за ЦСКА. ВАР би трябвало да се оправя със своите отговорности. Отборът на Лудогорец е доста добър, с доста добър треньор, обича да владее топката, на това можем да се противопоставим като бъде нападателни. От друга страна за тези 20 минути получихме три жълти картони, които не заслужавахме и това лимитира футболистите, които стартират да внимават. Да не приказваме повече за съдията.
 ЦСКА - София: БФС. ВАР. Куфарчета. Юноши. ОПГ. ЦСКА - София: БФС. ВАР. Куфарчета. Юноши. ОПГ.
Изключително удовлетворен съм по какъв начин играхме в трите мача с Лудогорец, факт е, че взехме единствено една точка в тях, само че единствено с тази игра можем да се приближим към тях. Назон има проблем с коляното. С моя щаб взехме решение, че той би трябвало да се появи в даден миг, в който може да донесе нужната сила. Фантастичен удар на Хайнц при гола. Вторият гол ни беше донесен от експанзията, която показва Марселино. 
5  Лудогорец 2:2 ЦСКА - София
С изключение на резултата, който не мога да трансформира, от всичко останало съм удовлетворен. В такива мачове са нужни играчи с опит. Във футбола се вкарват нормално от неточности. Десподов за първия гол се възползва от скоростта, при втория Тиаго от височината си. Със сигурност сме в борбата за купата. И да бяхме изгубили, отново щяхме да сме в борбата. Няма лесни мачове, само че ще се борим във всеки един от тях.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР