Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви, че е доволен от

...
Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Крушчич не иска да говори за оставка, обяви: Направихме силна подготовка

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич разгласи, че е удовлетворен от лагера на алените в Испания, а и от последния дуел против Яблонец, макар че той бе изгубен с 0:2.

Също по този начин експертът призна, че е съсредоточен напълно върху работата си на терена и не желае да мисли или приказва за овакантяване поради неприятните резултати в подготовката.

“Не съм удовлетворен единствено от резултата, само че през днешния ден позитивните неща бяха повече. Доволен съм от реакцията на играчите, тичахме много. През първото полувреме ни липсваше малко шанс. Вкараха ни гол при първото статично състояние, след това ни хванаха на контраофанзива. Днес позитивните неща бяха повече. Липсваше ни малко шанс, а и би трябвало да отработим някои неща в офанзива, само че този мач ни дава позитиви.

Загубихме, само че през днешния ден бяхме компактни, с положително напредване и реакция. Играчите дадоха максимума. Показаха, че могат да устоят по 90 минути.

Резултатите не бяха на равнището, на което искахме. Но мога да кажа, че направихме мощна подготовка. През три дни имахме мачове, а сред тях работихме крепко. Това се отразяваше на резултатите. Не бяхме свежи. Доволен съм от момчетата. Всички дадоха максимума. Имаме две седмици, в които да работим. Да сме по-бързи в офанзива.

Днес имахме два-три положителни момента. Можеше да ни дадат и дузпа. Но нямахме шанс. Ще работим още повече в нахлуване. В края на полусезона вкарвахме доста голове, в този момент се задрудняваме малко, само че ще работим”, сподели Крушчич.

Последва въпрос дали не е обезпокоен от недоволството на почитателите и за своя пост поради неприятните резултати на ЦСКА-София в Испания, експертът съобщи:

“Работя професионално. Мисля по какъв начин да приготвя тима тактически и физически. Не желая да мисля за такива неща. Не желая да беседвам на тази тематика, това не е тематика за мен.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР