Наставникът на ЦСКА - София Алън Пардю похвали футболистите си

...
Наставникът на ЦСКА - София Алън Пардю похвали футболистите си
Коментари Харесай

Пардю се скъса да хвали футболисти на ЦСКА - София, обяви кой е бил над всички мужду “червените” и Левски

Наставникът на ЦСКА - София Алън Пардю похвали футболистите си за представянето им против Левски. Двата отбора приключиха 0:0, а след дуела англичанинът отличи няколко свои състезатели, само че постави над всички Иван Турицов.
 ЦСКА - София отдалечи Левски от третото място ЦСКА - София отдалечи Левски от третото място
“Изправихме се против Левски, който бе в добър миг след успеха. През първото полувреме бяха по-добри от нас. На полувремето си поговорихме за равнището на нашата убеденост. През втората част се вдигнахме и заслужавахме да спечелим. Изпуснахме положения.

Типично дерби, бе толкоз оспорвано. Двата тима бяха решени да покажат какво могат. Ако придобием убеденост в офанзива, ще стартираме да печелим. Трябваше да вкараме най-малко едно състояние. За мен Варела игра доста добре, може да прави разликата, съвсем ни обезпечи този миг. Кери и Варела не са голмайстори, само че свършиха своята работа. Бусато е страховит, отличен, само че сега Евтимов е този, който е във форме.

Бях нервозен за Юга, само че той е страховит футболист, свърши добра работа, оправи се. Мисля, че Турицов трябваше да е състезател на мача. Беше отличен през днешния ден.

Оставам и за идващия мач, след което ще забележим.

Стойчо Младенов е легенда, напусна и всички бяхме тъжни, в това число и аз. Но реакцията беше добра. Не можем да не сме щастливи, в това число и аз ”, сподели Алън Пардю.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР