Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски направи анализ на поражението от

...
Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски направи анализ на поражението от
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Иска ни се да затворим серията в София, но дали сме готови - не знам

Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски направи разбор на провалянето от Балкан със 71:80 във втория мач от полуфиналната серия сред двата отбора. Така ботевградчани изравниха серията, само че в този момент тя се измества в София за идващите две срещи, които ще се проведат в сряда и петък.
 Балкан изравни серията с ЦСКА след невъзмутимо показване в мач №2 Балкан изравни серията с ЦСКА след невъзмутимо показване в мач №2
“Този резултат се получи, тъй като не използвахме тяхното сковано и обезпокоеното начало. Имахме проблеми в нахлуване, липсваше заостреност и придвижване на топката. Пропуснахме ние да поведем най-малко с 10 точки разлика. С тази си игра те задържаха резултата еднакъв. След 15-ата минута те избухнаха с няколко тройки - една-две сложни, една-две от седем-осем метра и това ги окрили и подвигна залата. Ние губим мача от 15-ата до 25-ата минута. Хубавото е, че по-късно намерихме сили да се борим и го докарахме до девет точки разлика. Днес по-големият проблем ни беше нападението, нямахме добър % пукотевица и ни липсваха стрелбите на най-хубавите ни стрелци. Те ни превъзхождаха при стрелбата. Това са по статистика нещата. 

Очаквано, тъй като доста ни се съкрати ротацията. Без един състезател се докарва, само че към този момент без Венци Петков към този момент е доста мъчно. Има вяра за Зекович, само че не мога да кажа по кое време ще се завърне. Ще знаем в последния миг дали ще се върне за мач №3. Аз съм сдържан оптимист, реалист. Отиваме в София, където ще мислим мач за мач. Иска ни се да затворим серията там, само че дали сме подготвени - не знам ”, показа Барчовски.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР