Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана много доволен след четвъртата

...
Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана много доволен след четвъртата
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА: Щом видях терена, разбрах, че ще е трудно

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана доста удовлетворен след четвъртата поредна победа за него отпред на ''армейците'', в тази ситуация през днешния ден против Ботев Враца с 3:0. Освен това, ЦСКА с Крушчич отпред продължава да не позволява попадение в личната си врата.

''Доволен съм от резултата. Играта може да бъде още по-добра. Казах на футболистите на почивката, че не би трябвало да се отпускаме и да играем през целия мач на 100%. Още когато пристигнахме тук и видях терена, бях сигурен, че ще е доста мъчно. Наистина бе сложен дуел да покажем това, което можем, само че съм извънредно удовлетворен от резултата'', стартира Крушчич.

''Трудно ни беше, тъй като нямахме доста знания към треньора им и концепциите му в този момент. Днес разчитаха на двама нападатели и направихме това, което можем. Обърнахме внимание на всеки един подробност и се справихме. Нормално е да сътворяваме положения и да вкараме. Работим всеки един ден във всяко едно отношение на играта'', съобщи още сръбският експерт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР