Наставникът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо призна, че очаква лоши

...
Наставникът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо призна, че очаква лоши
Коментари Харесай

Жозе не очаква добри новини за травмата на Хари Кейн

Наставникът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо призна, че чака неприятни вести за Хари Кейн, който получи разтежение в задната част на бедрото си при загубата с 0:1 от Саутхемптън. Кейн напусна срещата, а Специалния счита, че упованията за вести към контузията на звездата на „ шпорите” да не са изключително приятни. Моуриньо изрично отписа стрелеца си за мача от ФА Къп срещи Мидълзбро в неделя, а също по този начин призна, че чака да е навън в идващите няколко срещи.

„ Все още нямам точна информация, може би по-късно денем, само че моите чувства не са положителни. Все си мисля, че новините ще са неприятни – това е чувството му”, разкри Моу.

„ Видях го още на терена, когато напускаше. Не се зачуди дали да го направи. Чух диалози от лекарите ни, които не звучаха обнадеждаващи”, добави още той.

Загубата на Кейн е огромен удар по Тотнъм, като контузиите при португалеца, откак е отпред, не престават да се нижат една след друга. Кейн има 27 гола в 31 мача за клуба и Англия през този сезон. „ Мисля, че ще е навън за няколко мача, тъй като съм от доста време в играта и знам по какъв начин се случват нещата. Не желая да седнал съм на брифинга и да ви се окайвам. Всеки знае на какво е кадърен Хари, какво значи за отбора, почитателите, клуба. Неговите качества са скъпи за нас, а когато не играе, постоянно ще липсва. Фокусиран съм върху играчите, с които разполагам”, приказва Моуриньо.

Хюн-мин Сон е подготвен за Мидълзбро, до момента в който Лукас Моура и 17-годишният Трой Парът също ще са измежду вариантите за мениджъра. Очаква се Парът да размени Кейн на „ Ривърсайд Стейдиъм”, само че не го вижда като евентуален заместител на Хари Кейн. „ Рано е да се каже, само че е ясно, че има капацитет. Нуждае се от още време, да играе и да бъде замесен в мачовете. Не мога да кажа, че той ще е идеалният съвършен заместител. Неговата цел в този момент би трябвало да е автограф на нов контракт и всекидневно развиване. Този тим е виновен за играчите си и би трябвало да намерим най-хубавия метод да го оползотворим гения му”, приключи Жозе Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР