Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира поражението на неговия отбор

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира поражението на неговия отбор
Коментари Харесай

Загорчич: Ще говоря с ръководството, не мога да обвинявам футболистите

Наставникът на Славия Златомир Загорчич разяснява провалянето на неговия тим от Ботев Враца с 0:1, като експертът бе очевидно отчаян, само че показа, че няма да упреква футболистите.

" И трите мача си получихме головете през последните минути. Нямахме време да се върнем. Изпуснахме задоволително обстановки и голови положения, където би трябвало да сме по-концентрирани. Не мога да кажа каква е повода. Явно не бяхме задоволително деликатни на моменти ", показа Загорчич.

" Ще създадем смяна несъмнено, ще забележим каква ще е. Ще приказвам с управлението, евентуално още на следващия ден, ще забележим по какъв начин ще го създадем. Контролирахме си ние мачовете, както и през днешния ден, само че липсва централизация в избрани моменти, малко по-голямо предпочитание би трябвало да се демонстрира на терена. Не мога да упреквам футболистите за безусловно нищо. Направиха всичко допустимо да завоюват, само че не успяхме, това е ситуацията ", добави наставникът на Славия.

" Ще си приказваме с шефовете очевидно отворено, в никакъв случай не се знае нищо. Трябва да забележим по какъв начин ще вървим напред и какви са ни упоритостите ", приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР