Наставникът на Славия Златомир Загорчич изрази съжалението си от постигнатото

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич изрази съжалението си от постигнатото
Коментари Харесай

Загорчич: Направихме много глупости на тежкия терен

Наставникът на Славия Златомир Загорчич изрази съжалението си от постигнатото тъждество на посетители на Витоша (Бистрица) 1:1, макар че попадението за " белите " падна в добавеното време. Треньорът е на мнение, че неговият тим с нищо не е бил сюрпризиран от противника, само че са повлияли отрицателно многото пропуски.

" Направихме доста нелепости на тежкия терен. Имахме състояние за гол, не се получаваше. нещо ни липсваше през днешния ден. Трябва да бъдем по-концентрирани в тези обстановки. Направихме в действителност доста пропуски.

 Витоша Бистрица - Славия @@@

Получихме гол след общо два удара на Витоша към нашата врата. Имахме и шанс. Втори следващ мач реализирахме в добавеното време. Трябва да се стабилизираме. Във всеки мач играем за победа, само че не се получава. Не успяхме да използваме това, което създадохме. Липсва ни завършващия удар.

Няма да вършим промени в офанзива. Милчо Ангелов вкара гол през днешния ден и се надявам да продължава по този начин. Раздадоха се момчетата. Поздравявам ги, би трябвало да вдигнат главите. Не смеем да подценяваме никой противник. Искам да играем добър футбол, да нападаме и да осъществяваме обстановките ", показа Загорчич.
Първа лига 23 кръг, неделя 4 март  Витоша (Бистрица) 1:1краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР