Наставникът на Славия даде мнение за формата, в която се

...
Наставникът на Славия даде мнение за формата, в която се
Коментари Харесай

Загорчич: Ние играем, без значение колко е студено, това е положението

Наставникът на Славия даде мнение за формата, в която се намира клубът му дни преди подновяването на шампионата:

" Доволен съм от подготовката както в Турция, по този начин и в тук. За страдание, валеше сняг, само че по този начин е всяка година. Просто би трябвало да работим, идната седмица започваме шампионата и би трябвало да сме подготвени.

Разбира се, съставът е бистър, наясно сме кой ще стартира. Сега има конкуренция в тима, което е добре. Засега няма да вземаме нови. Младите от школата се показват добре. Те си работят с нас и се надяваме да съумеят да създадат пробив.

Вече свикнахме, че в този интервал има снеговалежи и времето е студено. Просто няма по какъв начин да не играем мачове. Други хора вземат тези решения, не ги взимам аз тези решения. Ние вършим това, което споделят. Ние играем, без значение какъв брой е студено, това е ситуацията.

Винаги може повече. Не съм безусловно удовлетворен. Играхме на изкуствено игрище, а футболистите не са привикнали. Трябваше да сме по-агресивни, само че се играе мъчно против тим, който се пази с целия състав. Гледаме мач за мач. Ще създадем всичко допустимо да спечелим против Пирин и да зарадваме нашите почитатели ", приключи той.
 Славия с безапелационен триумф над Балкан в последната си контрола
Славия с безапелационен триумф над Балкан в последната си контрола

До възобновяване на мачовете в Първа лига тимът на " белите ще се приготвя в София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР