Наставникът на Славия, Александър Тарханов, остана доста разочарован от слабата

...
Наставникът на Славия, Александър Тарханов, остана доста разочарован от слабата
Коментари Харесай

Тарханов: Виждам много слабости, но не е времето за паника

Наставникът на Славия, Александър Тарханов, остана много отчаян от слабата продукция на неговия отбор при загубата с 0:2 от Царско село в финален мач от 20-тия кръг на efbet Лига.

Въпреки доста недостатъци, които рускнакът счита, че са посочили неговите момчета, той затвърди, че в тима не трябва да има боязън от изпадане.

"Всички мачове са значими. Ние загубихме заради доста слаба организация в нашия отбор. В този мач Царско село беше доста стегнат, доста проведен и това бе повода те да победят ", стартира експертът.

Дните са тежки и за Славия, и за мен. Проведохме четири срещи на положително равнище, само че на петата показахме уязвимост. Не единствено загубата е причина да приказвам по този начин пред вас - виждам доста недостатъци. Отстъпваме в единоборства, липсва организация в офанзива и отбрана. След като Ради Кирилов не може да вкара, никой различен не може да реализира това ".

Ние имаме отборна игра, която обаче не можем да покажем по този начин, както разрешават опциите на играчите. Можем да се подобряваме, аз съм сигурен. Още на загрявката аз видях, че на тима му е тежко. Подкрепям думите на президента - нито е моментът да се опасяваме от изпадане, нито е времето за суматоха ".
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР