Наставникът на Реал Зинедин Зидан призна в прав текст, че

...
Наставникът на Реал Зинедин Зидан призна в прав текст, че
Коментари Харесай

Зидан откровен: Бейл не игра, защото е близо до напускане

Наставникът на Реал Зинедин Зидан призна в прав текст, че напълно съзнателно не е дал нито една игрова минута на Гарет Бейл при загубата с 1:3 от Байерн Мюнхен в Интернешънъл Чемпиънс Къп. Французинът съобщи, че непопадащият в проектите му уелсец е доста покрай това да бъде продаден.

Бейл започва мача в Хюстън на пейката за „ белия балет”, а когато на почивката Зизу размени безусловно цялата си единадесеторка той още веднъж не се появи на терена. Френският експерт не се опита да бяга от въпросите по тази тематика след мача.

„ Бейл не игра, тъй като е доста покрай това да си тръгне”, разкри наставникът. „ Надяваме се това да се случи скоро. Така ще е най-добре за всички. Работим по това да го трансферираме в нов тим.”

„ Нямам нищо персонално против него, само че настава момент, когато нещата се правят, тъй като би трябвало да бъдат свършени. Длъжен бях да взема своите решения. Имаме потребност от смяна.”

„ Неговото овакантяване е треньорско решение, само че също и на играча, който е наясно със обстановката. Неговата ще се промени, не мога да кажа дали до 24 или 48 часа. Това би било от изгода за всички”, съобщи Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР