Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан определи като “измислица” поредната

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан определи като “измислица” поредната
Коментари Харесай

Зидан за Иско: Обичам го и искам да остане завинаги в Реал

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан дефинира като “измислица” следващата информация, че към този момент не Иско в отбора си. “Обичам го и желая той да остане в Реал до края на кариерата си”, съобщи треньорът през днешния ден.

Испанският национал не е благополучен, че не се радва на задоволително игрово време. “Иско е добър футболист и постоянно го потвърждава. Няма по какъв начин да му подсигурявам, че ще играе постоянно, само че разгадавам на него като на всекиго друг”, добави Зидан.

" I want Isco to stay forever " https://t.co/878nUyNiOG
— AS English (@English_AS) February 9, 2018
Французинът разяснява и Кристиано Роналдо, който не се намира в най-силната си форма. “Той желае да покаже на какво е кадърен. Крис е стимулиран и по тази причина не съм обезпокоен като други хора. Той е извънреден състезател и го е доказвал във значимите моменти”, съобщи наставникът.

Утре първенецът на Ла Лига приема Реал Сосиедад, като Зизу желае от футболистите си да мислят единствено за този мач, а не за задаващия се по-късно дълго чакан конфликт с Пари Сен Жермен в Шампионската лига.

“Този сезон не реализираме резултатите, които искахме. Но се стараем, знаем мощните си страни и постоянно работим съществено и мислим позитивно. Никой не знае какво ще се случи против ПСЖ на “Бернабеу” в сряда. Искаме да се представим добре, нищо повече”, добави Зидан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР