Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че е

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че е
Коментари Харесай

Зидан: Доволен съм от своя състав и няма да искам нищо

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е безапелационен, че е изцяло удовлетворен от състава, с който разполага, и по тази причина няма желание да желае нови попълнения. Той също по този начин разяснява положението на звездата на тима Еден Азар и дали е допустимо нападателите Карим Бензема и Лука Йович да играят дружно.

“Може някой всред Еден Азар, Марко Асенсио и Лукас Васкес да пътува за мача. Това обаче са играчи, които са взели участие в малко тренировки. Важното е да са добре физически, има много мачове. Ще забележим какво ще създадем. На същото мнение съм като Роберто Мартинес. Азар няма болки от травмата си, само че защото е направил малко тренировки с тима, би трябвало да действаме малко по малко. Той ще е разполагаем, само че желае да е на 100% и да се усеща добре. Да, Бензема и Йович могат да играят дружно, само че ще имаме доста мачове и можем да играем по друг метод. Всеки мач е друг и можеш да избираш от това, с което разполагаш. Но в никакъв случай не съм мислел, нито казвал, че Карим и Йович не могат да играят дружно. Това може да се случи.
LIVE: Zidane speaks to the media ahead of our match!
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) Нова “деветка”? Може да се случи всичко до 4 октомври. Интересува ви кой ще пристигна, само че аз съм удовлетворен от своя състав. Ще работим, с цел да го създадем добър, и най-после можем да стигнем до задачите, които сме си сложили. Позицията, която желая да подсилим? Съставът, който имам, е този. Няма да желая нищо, само че както постоянно, може да се случи всичко. Това, което всички треньори желаеме, е да приказваме за мачовете. Последните мнения на Гарет Бейл? Няма какво да кажа. Желая му всичко най-хубаво в това, което му следва. Кризата в Барселона? Ще проявя почитание, тъй като не знам какво се случва там. Всички клубове имат своите компликации и такива моменти. Това е тим, който ще се бори за всичко, нямам никакво съмнение”, разяснява Зидан на конференцията си преди утрешното посещение на Бетис.
ZIDANE: “Jovi and Benzema can play together. We are going to play many games and there are many possibilities. Each game is a different story.”
— Real Madrid Info ³ (@RMadridInfo) Ла Лига 3 кръг, неделя 27 септември  Реал Бетис 18:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР