Наставникът на Реал Мадрид коментира множеството контузии в състава си

...
Наставникът на Реал Мадрид коментира множеството контузии в състава си
Коментари Харесай

Зидан: Рамос беше към края на силите си

Наставникът на Реал Мадрид разяснява множеството травми в състава си и по-специално тази на капитана Серхио Рамос. Той също по този начин приказва за сложната обстановка на тима през сезона и за бъдещето си на “Сантиаго Бернабеу”.

“Имаме доста отсъстващи, само че това не е опрощение. Това са компликации, които се появяват, като също по този начин имаме и доста мачове. Трябва допустимо най-скоро да се възстановят контузените играчи. Искаме да продължим с възвръщането на нашите мощ и сила. Утре имаме мач, с който още веднъж да затвърдим позициите си. Програмата в действителност е полуда. Когато разполагаш с играчи, които отсъстват, лудостта е още по-голяма. Имаме доста мачове и обстановката е такава. Необходимо е да сме готови и повече хора да се възстановят. Това е доста сложен и друг сезон и би трябвало да се приспособяваме към днешния футбол. Иско тренира с нас тази заран, само че това му беше първото занятие. Лукас Васкес и Даниел Карвахал на следващия ден няма да са разполагаем. Едер Милитао и Алваро Одриосола също.

Серхио Рамос беше към края на силите си. Операцията му мина добре, всичко беше съвършено и чакаме той да се възвърне допустимо най-скоро. Това беше значимо решение. Той гледа с положително отношение към завръщането си. Кой реши за неговата интервенция? В клуба има доста способени хора, с които си приказва Серхио. Това решение е доста значимо, тъй като той постоянно желае да играе. То е мъчно, само че значимото е, че интервенцията мина добре.

Дали съм почувствал подозрения от клуба към мен? Не. Тук всички сме в една и съща лодка. Чувствам се подкрепян от всички. Трябва още веднъж да се върнем към това да вършим нещата добре, както беше преди три седмици. Трябва да приемем компликациите, когато те настъпят. Искаме да променим тази обстановка. Имаме огромен тим и значими играчи, които са спечелили доста тук. Нищо няма да ни попречи да продължим да работим старателно. Защо да занемарявам Реал Мадрид? Правя това, което ми харесва. Има и комплицирани моменти, само че ние ще се борим. Тази година би трябвало да създадем нещата добре с този тим. Реал Мадрид е огромен клуб и постоянно би трябвало да се борим”, съобщи Зидан на конференцията си преди утрешния мач с Хетафе. Ла Лига 23 кръг, неделя 14 февруари  Реал Мадрид 17:15  Валенсия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР