Наставникът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви на

...
Наставникът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви на
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Иран е много сложен противник

Наставникът на националния тим по волейбол Пламен Константинов съобщи на конференцията преди утрешния дуел с Иран във Варна, че противникът ни е сериозен и няма място за подценяване.

" Тук във Варна се е събрала една мощна група с доста мощни тимове, както и с млади отбори, които имат голяма упоритост. Сигурен съм, че няма да имаме леки мачове. Да си пожелаем състезателите ни да са здрави. Да нямаме проблеми и тогава ще е в наши ръце да решаваме тактическите задания ", съобщи селекционерът.

" С формулата, която има тази година международното състезание, всеки мач ще бъде решителен. Всяка загуба се носи в идната фаза. Ключови за класирането в идната фаза ще бъдат всички останали четири мача. Не мога да кажа, че всеки един дуел ще има по-голяма или по-малка тежест. Естествено, това ще се дефинира в края в самото класиране от мачовете сред останалите тимове. На този стадий не можем да кажем, че тази победа ще е по-ценна от друга. Всеки триумф ни е необходим. Иран е доста сериозен, доста умел и доста комплициран съперник ".
Стабилна България потегли с безапелационна победа на международното "Лъвовете " се постановиха с 3:0 над Финландия
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР