Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо заяви след победата на тима

...
Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо заяви след победата на тима
Коментари Харесай

Гатузо: Не може всички да сме Брад Пит

Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо съобщи след успеха на отбора му като посетител на Удинезе с 2:1, че желае неговият тим да е по-решителен и да се усъвършенства в обстановките напрегнат.

" Отборът е жив, само че постоянно би трябвало да е на върха на качествата си, тъй като имаме значими цели. В сряда загубихме необикновен мач със Специя, тъй че беше мъчно да се върнем на победния път, само че съм удовлетворен, че си взехме това, което ни се изплъзна преди три дни.

Съжалявам за Амир Рахмани, той е огромен експерт, само че през днешния ден изпитваше компликации и трябваше да взема решението да го заменя на почивката. Той още веднъж ще получи своя късмет. Настина мисля, че би трябвало да престанем да се занимаваме със обществените мрежи, тъй като Наполи, Рома и Лацио се намират в едно и също състояние - непрекъснато заобиколени от злословия, клюки и полемики. Говорят се доста нелепости, които би трябвало да пренебрегваме.

Това, което се случи против Специя, ме вбеси, тъй като топката се удари в гредата, имахме петима играчи, гледащи топката, а Томазо Побега реагира по-бързо. Това е липса на увереност и е недопустимо. Наполи желае постоянно да е хубав, само че от време на време да си противен е положително нещо. Не можеш постоянно да си Брад Пит, с руса коса и сини очи. Понякога би трябвало да си противен също като мен ", разяснява Гатузо след успеха с 2:1 над Удинезе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР