Наставникът на Миньор (Перник) Красимир Петров даде мнението си след

...
Наставникът на Миньор (Перник) Красимир Петров даде мнението си след
Коментари Харесай

Петров: Отборът игра доста под възможностите си днес

Наставникът на Миньор (Перник) Красимир Петров даде мнението си след равенството на своя отбор със Струмска популярност. “Чуковете ” направиха 1:1 и останаха в рисковата зона.
 Миньор и Струмска популярност не съумяха да се отдалечат от рисковата зона след тъждество в Перник Миньор и Струмска популярност не съумяха да се отдалечат от рисковата зона след тъждество в Перник
“Мачът не беше добър за нашия тим. Не можехме да комбинираме добре, да осъществим проекта, който имахме. Наруши се и това, което искахме да създадем. Поредната уязвимост - аз откогато съм тук, има ли тъч, ние изпитваме усложнения. Вкарваха ни и в предните мачове извънредно елементарно от тъч.

Ние на първо място би трябвало да печелим точки, може и играта да не е толкоз красива. Но през днешния ден съм изумен, че ние не стояхме добре, когато играехме напред, губихме вторите топки, бяхме надалеч от хората. Може би има и напрежение в момчетата, когато всеки мач би трябвало да победиш, може би им идва и малко допълнително напрежението. Ако искаш да играеш футбол, би трябвало да има напрежение. Отборът игра много под опциите си през днешния ден.

Аз съм пристигнал тук да направя всичко допустимо тимът да остане във Втора лига. Виждате и какъв брой хора идват да ни поддържат. Ние сме длъжни поради тях да създадем максимума тимът да остане във Втора лига ”, съобщи Петров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР