Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, изрази своето недоволство след

...
Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, изрази своето недоволство след
Коментари Харесай

Пиоли след издънката: Бяхме твърде хаотични, нормално е феновете да ни освиркват

Наставникът на Милан - Стефано Пиоли, изрази своето неодобрение след загубата с 0:1 от Удинезе вкъщи. Той разкритикува футболистите си за играта им и съобщи, че след сходно показване е обикновено почитателите да освиркват от трибуните.

„ Това, което се случи беше, че не играхме играта, която можехме и искахме. Колкото повече натискахме, толкоз повече губехме изясненост и качество. Дори в седмиците, когато резултатите не идваха, най-малко имаше положително показване. Днес не играхме добре и бяхме прекомерно безредни. Сигурно сме обезпокоени от резултатите и представянето ни в последно време. Знаехме, че ни чака сложен мач, защото Удинезе не ти разрешава да влезеш в темп, само че цялото показване просто не отговаряше на нашите стандарти. Сега това би трябвало да ни даде мотивация да продължим напред и да се оправим доста по-добре в идващите мачове “, съобщи Пиоли.

„ Йович е централен нападател, който умее да получава топката и да я разпределя към съотборниците си. Това е първият му старт при нас, искахме да използваме двама нападатели, с цел да играем с високи топки, само че колкото повече продължаваше мачът, толкоз повече губехме увереността, позитивността си и нещата не вървяха по метода, по който искахме. Сигурен съм, че имам положителни играчи с разнообразни характерности на мое разположение. Днес направих друг избор, тъй като Пулишич и Чуквуезе не бяха разполагаем, другояче знаем по какъв начин желаеме да нападаме и да подходим към мачовете. Трябва да се оправяме доста по-добре, заслужено е почитателите да са недоволни и да ни освиркват, тъй като това не беше представянето, което искахме “, сподели още опитният експерт.

Post-match reaction from Stefano Pioli
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР