Наставникът на Масимилиано Алегри беше категоричен, че в утрешното дерби

...
Наставникът на Масимилиано Алегри беше категоричен, че в утрешното дерби
Коментари Харесай

Алегри: Няма да играем, за да лишим Интер от Скудетото

Наставникът на Масимилиано Алегри беше безапелационен, че в утрешното дерби с неговият отбор ще играе с концепцията да се затвърди на четвъртото място в класирането, а не с цел да навреди на възможностите на “нерадзурите ” в битката им за купата. Той също по този начин разяснява физическото положение на играчите си преди дуела, както и решението да не бъде възобновен договорът на.

“Нека забележим по какъв начин ще бъде на следващия ден, само че за през днешния ден мога да кажа, че сме добре. Разполагаме с възобновения, а ще бъде на пейката, само че към момента изостава. и се завръщат. Така че съвсем всички са разполагаем. Сандро ще бъде титуляр, за Закария ще би трябвало да видя. Киелини е добре и ще играе. може да започва, защото се оправи и се усеща по-добре. Утре ще играе, тъй че всички вие, публицистите, ще бъдете щастливи и ще можете да напишете заглавия. Не ми липсвахте по време на паузата, не съм ви виждал 20 дни. Договора на? С клуба сме единомислещи във всичко. Когато си приказваме, аз изяснявам моите хрумвания и най-после постоянно имаме общо желание да планираме. Всички ние вземаме решенията дружно.

Трудно е да кажа кой е любимецът за Скудетото. Мисля, че, дружно с и, са измежду претендентите за купата. Утре ще се наложи да се представим мощно против италианския първенец, с цел да го победим и да затвърдим четвъртото място. Завършихме наедно в о и загубихме в мача за Суперкупата, тъй че на следващия ден може би е наш ред да победим. би трябвало да мисли за четвъртото място. Имаме евентуална преднина от пет пункта пред (авансът е осем пункта, само че с мач повече - б.р.), само че към момента има много точки за печелене. Утре ще забележим къде се намираме. Да, Симоне Индзаги има по-голям шанс в единичните мачове против мен, само че се надявам на следващия ден ние да сме късметлиите.

Няма да играем, с цел да лишим от Скудетото, а с цел да съберем точки, с които да приключим в топ 4. Целта ни е през идващия сезон да участваме в Шампионската лига. Защо към този момент няма централна роля в плана ни? Маурицио Аривабене беше явен в изказванията си. Когато направиш своя избор, ти стоиш зад него. Не мисля, че това е първият случай на състезател, който сменя своя клуб. Трябва да останем фокусирани върху края на сезона, остават ни осем турнирни мача и край за Купата, към който да се стремим ”, съобщи Алегри на днешната си конференция.


Снимки: Gettyimages
 Индзаги: Предстоят ни девет финала, а утрешният несъмнено е най-предизвикателният Индзаги: Предстоят ни девет финала, а утрешният несъмнено е най-предизвикателният 2 апр | 15:28  Алегри удостовери, че е развалил своя сделка с Реал Мадрид поради Ювентус Алегри удостовери, че е развалил своя сделка с Реал Мадрид поради Ювентус 31 март | 14:37  Донарума изпитвал носталгия по Италия Донарума изпитвал носталгия по Италия 31 март | 13:56 Още от Футбол свят  Челси 0:0 Брентфорд Челси 0:0 Брентфорд 2 апр | 17:34 1733 0  Бърнли 0:2 Манчестър Сити, Гюндоган удвои (гледайте тук) Бърнли 0:2 Манчестър Сити, Гюндоган удвои (гледайте тук) 2 апр | 17:24 2133 6  Ливърпул хвърли ръкавица към Манчестър Сити след десетата си поредна победа Ливърпул хвърли ръкавица към Манчестър Сити след десетата си поредна победа 2 апр | 16:30 12619 45  Феновете на Челси стачкуваха против семейство Рикетс Феновете на Челси стачкуваха против семейство Рикетс 2 апр | 16:25 918 0  Гана предложения Иняки Уилямс в своя народен тим за Мондиала Гана предложения Иняки Уилямс в своя народен тим за Мондиала 2 апр | 15:53 2092 0 Виж всички Водещи Новини  Славия 0:0 Арда Славия 0:0 Арда 2 апр | 17:30 2873 8  Ливърпул хвърли ръкавица към Манчестър Сити след десетата си поредна победа Ливърпул хвърли ръкавица към Манчестър Сити след десетата си поредна победа 2 апр | 16:30 12619 45  Втора лига онлайн: шокиращо начало на Втора лига онлайн: шокиращо начало на "Коритото ", Марица поведе 2 апр | 17:20 11903 11  Радостин Василев: Аз съм сбъднатият призрачен сън за всички дерибеи в спорта! Радостин Василев: Аз съм сбъднатият призрачен сън за всички дерибеи в спорта! 2 апр | 16:20 4764 38  Мъри: Всеки може да си стачкува, само че не утвърждавам, когато се стига до вандалски способи Мъри: Всеки може да си стачкува, само че не утвърждавам, когато се стига до вандалски способи 2 апр | 15:10 5242 30 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР