Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че тимът

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че тимът
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг призна, че Юнайтед се е опитал да привлече Хари Кейн

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг призна, че отборът е направил опит да притегли Хари Кейн от Тотнъм, през предишното лято. До договорка обаче по този начин и не се стигна, а по-късно нападателят мина в Байерн (Мюнхен).

Информации за взаимния интерес сред Кейн и гранда от " Олд Трафорд " се появиха още след края на сезон 2022/23 година Сега Тен Хаг удостовери тяхната меродавност.

" През последното десетилетие и съответно в сегашния интервал не съумяваме постоянно да взимаме тези футболисти, които желаеме - съобщи нидерландецът пред " Скай Спортс ". - Трябваше да създадем избор примерно за гений като Расмус Хойлунд. Има нападател (като Хари Кейн - б.р.), който към този момент се е потвърдил и ние го искахме, само че не успяхме да го вземем. Тогава се насочихме към Расмус. Да, знаем, че Кейн ти подсигурява 30 гола. Но мисля, че и Хойлунд ще стигне до неговото равнище, само че му е нужно време. Не е почтено да ги съпоставяме. Никога не бих го направил, тъй като те са разнообразни ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР