Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев разкри, че Клаудиу Кешерю няма

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев разкри, че Клаудиу Кешерю няма
Коментари Харесай

Големи проблеми в Лудогорец преди мача с Еспаньол

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев разкри, че Клаудиу Кешерю няма да вземе присъединяване в утрешния мач с Еспаньол от груповата фаза на Лига Европа. Яцек Горалски също ще пропусне мача с испанците, само че Генчев е убеден, че двамата ще бъдат заместени по най-хубавия метод от техните съотборници.

" Стартирахме доста добре, само че на следващия ден ни чака сложен мач против добър тим. Не ни заблуждава това, че Еспаньол не се показва доста добре в Испания. Те смениха треньора си. В последния мач трансформираха и метода си на игра. Искат да преобладават по време на целия мач. Трябва да се противопоставим на това тяхно държание. Винаги е добре, когато стартираш с две победи. Това дава в допълнение самочувствие на целия тим, само че е и задължаващо. Надявам се с поддръжката на публиката нашите футболисти да покажат своите благоприятни условия ".

" Отговорността е доста по-голяма и всички чакат да се класираме в идната фаза. Действително Еспаньол е най-тежкият противник за нас. Повечето футболисти съумяха да се възстановят. За страдание, Яцек Горалски и Клаудиу Кешерю няма да могат да вземат присъединяване в утрешния мач. Имаме задоволително футболисти, които да ги заместят. Излизаме да играем за победа, само че в груповата фаза всяка една точка е значима. Ако приключим наедно, няма да е ненадейно ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР