Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров заяви след победата с 2:1

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров заяви след победата с 2:1
Коментари Харесай

Херо: Ще има битка за титлата до последно

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров съобщи след успеха с 2:1 над Ботев Пловдив, че не е удовлетворен от представянето на своите футболисти. Херо отдаде неувереното показване на умората, която се е натрупала от сгъстения цикъл от мачове на българския първенец. Специалистът счита, че борбата за купата в родното състезание ще продължи до последния кръг.

“Ако би трябвало да бъда почтен, съм удовлетворен единствено от успеха и характера, който показахме. Нямаме задоволително дълбочина в състава. Футболистите са изтощени от мачовете в Европа и няма задоволително динамичност в нашата игра. Ботев Пд е добър тим, изключително в офанзива. Когато им позволиш да играят, имаш проблеми, както ние имахме през първата част.

Ще дадем отмора на главните играчи в мача за Купата на България, защото мъчно ще издържим този цикъл с 16 състезатели. Няма какво да вършим, би трябвало да издържим до зимата. Доволен съм от футболистите, просто броя е прекомерно дребна и на мога да върша ротации. Битката за купата ще продължи до последно. Ние не би трябвало да изоставаме от водача ЦСКА. Левски също има мощен отбор”, съобщи Херо. Първа лига 9 кръг, понеделник 18 септември  Лудогорец 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР