Наставникът на Локомотив София Стойчо Стоев посочи най-големият проблем в

...
Наставникът на Локомотив София Стойчо Стоев посочи най-големият проблем в
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Нашият проблем е увереността

Наставникът на Локомотив София Стойчо Стоев уточни най-големият проблем в отбора му. Той показа след успеха над Пирин с 2:0, че това е увереността на футболистите му.

„ Имаше много напрежение, освен от загубата от Левски, само че и то Локо Пд. Игра се напрегнато. Имаме главен проблем – неналичието на убеденост. Оттам стартира низ от механически неточности, който нарушава ритъма ни на игра. Самите футболисти би трябвало да схванат, че неточности ще има, значимото е да ги преодоляваме по-бързо и да се опитваме да играем футбол. Всичко се дължи на тази убеденост. Грешейки, за множеството от състезателите, става много комплицирано за тях. Започват или да бъркат в допълнение или да се крият на терена. Трябва ни време да преодолеем това ”, разяснява Стоев.  

Имаше и много позитивни неща. Това че се спирам на слабостите, не значи че не съм видял и хубавите неща. Имаше много бързи, офанзиви, които не бяха приключени по най-хубавия метод. Трябва ни време.

Харесва ми при Франса, че на тренировки е доста сериозен. Тренира по този начин, както играе в мачовете. Има самочувствие и убеденост в себе си, с цел да бъда основен играч за нашия тим.

Напълно допустимо е да дойдат нови футболисти. Ръководството знае какви футболисти желая, търсят ги. Малко е мъчно, тъй като финансовите ни благоприятни условия не са чак толкоз съществени и това до някаква степени ни забавя ”, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР