Наставникът на Локомотив София – Станислав Генчев, не скри радостта

...
Наставникът на Локомотив София – Станислав Генчев, не скри радостта
Коментари Харесай

Генчев: Възползвахме се от слабостите на Левски

Наставникът на Локомотив София – Станислав Генчев, не скри насладата си след успеха с 3:2 над Левски. Специалистът показа след мача, че играчите му са се възползвали по отличен метод от слабостите на „ сините ”.

„ Най-важното беше, че момчетата си имаха вяра. Те си имаха вяра до последно. Цяла седмица правихме анализи, показвахме слабите и мощните страни. Бях сигурен, че ще вкараме голове. При 2:2 пуснахме офанзивни играчи, с цел да търсим успеха. Можеше да вкараме отбранителни футболисти, с цел да пазим резултата, само че ние си вярвахме, че можем да вкараме ”, показа той.

„ Не е елементарно против Левски, с ръка на сърцето не чаках да отбележим три гола. Слабостите, които Левски позволяват бяха пояснение по най-хубавия метод. Видях блясъка в очите на момчетата, че желаят да продължат да търсят успеха. Не е нашият жанр на игра да играем отбранителен футбол. Когато сме домакини желаеме да побеждаваме без значение против кого играем. Искам да играем атакуващо и да вкарваме голове ”, сподели още Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР