Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович остана доволен от успеха

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович остана доволен от успеха
Коментари Харесай

Акрапович: Стивън Езе има комари в главата си, които искам да прогоним

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович остана удовлетворен от триумфа на отбора с 3:2 над Славия. Специалистът призна, че Стивън Езе е обезверен душевен и това въздейства на представянето му на терена.

" Преди мача имаше доста комари. Подготвихме се добре със спрейове. Стивън Езе подвигна крайници си да убие един комар и по този начин се стигна до гола за Славия. Това, което споделих, момчетата са го разбрали. Успяхме да вкараме голове. Мога да подлагам на критика, че трябваше да вкараме още един гол. Щяхме да бъдем спокойни в последните минути. Най-трудната работа е да си треньор. Трябва да трепериш, с цел да спечелиш трите точки. Това с комарите е на половина смешка, на половина - не. В последно време има някакви комари в главата на Езе, които желая да изгоним. Може би го тормози обстановката, че договорът му е до декември. Всички желаеме да продължим с него. Той има характерни качества, които оказват помощ на тима ".

" Радвам се доста за Умарбаев, който направи доста прекрасен мач. Искам да продължава по този метод. В този мач съм удовлетворен. Видя се какъв брой значим е Петър Витанов за нас. Искам да се пресира. Важно е да имаш интелигентни хора, които да затварят дупките в средата. Ожболт имаше проблеми с адуктора и не желаех да пожертвам с него. Говорим си на сръбско-хърватски. Изглежда, че се сърдим един на различен, само че всичко е наред. Спартак (Търнава) са мощен тим с португалски треньор. Имали са и шанс. След мача през вчерашния ден говорихме с Крушарски. Той е упорит, както и аз ".

efbet Лига 2 кръг, петък 19 юли  Локомотив (Пловдив) 3:2краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР