Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп подписа нов договор с клуба.

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп подписа нов договор с клуба.
Коментари Харесай

Юрген Клоп подписа нов договор с Ливърпул

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп подписа нов контракт с клуба. Според медиите на Остова съглашението сред треньора и отобра е до лятото на 2026 година

Неговите помощници Пепийн Ландерс и Петер Кравйетц също преподписаха с " мърсисайдци ".

" Чувствам се удовлетворен, преклонен, благослловен и фаворизиран. Има толкоз доста неща, които обичам тук ", показа германецът в изявлението си с клубната телевизия.

We are delighted to announce Jürgen Klopp has signed a new contract to extend his commitment with the club!
— Liverpool FC (@LFC)

Самият Юрген Клоп неведнъж е давал знак, че може да напусне Ливърпул след края на сегашния си контракт, който е годен до края на юни 2024 година, само че наподобява е трансформирал решението си.

Мениджърът пое " алените " през октомври 2015 година Под негово управление " мърсисайдци " станаха първенци на Англия, носители на Шампионска лига и Световно клубно състезание, както и притежатели на трофеите от Купата на лигата и Суперкупата на УЕФА.

Ливърпул продължава битката за четири трофея в един сезон. Тимът завоюва Купата на лигата, като се класира за финала на ФА Къп. Тимът е на точка зад Манчестър Сити, водач във Висшата лига все още, при пет оставащи кръга до края. Ливърпул има всички шансове да доближи до финала в Шампионската лига след 2:0 в първия полуфинал против Виляреал.

В идващия мач възпитаниците на Юрген Клоп ще гостуват на Нюкасъл. Двубоят на стадион " Сейнт Джеймсис Парк " открива 35-ия кръг на Висшата лига. Сблъсъкът е в събота (30-и април) от 14:30 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР