Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп говори по няколко теми на

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп говори по няколко теми на
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Ще играем в четвъртък вечер, на кого му пука?

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп приказва по няколко тематики на прескоференция преди последния кръг във Висшата лига. Специалистът приказва за младите играчи в състава, както и кои ще отсъстват за финалния мач за сезона против Саутхемптън.

" Това не беше най-хубавият сезон на Фабио Карвальо. Никой не ме е впечатлявал повече, неговото отношение ще му сътвори чудесна кариера. Конър Брадли се завърна от наема си през вчерашния ден и имам възприятието, че е пораснал. Имаме огромни упования към него. Люк Чембърс също се завърна, чакаме и Тайлър Мортън. Имаме огромни проекти и ще вземем тези решения в предсезонната подготовка ", стартира Клоп.

" Ако приказваме за младите играчи, Стефан Байчетич има бъдеще при нас. Той играе като мъж. Знаците, които ни дава, са извънредно обещаващи. Бен Доук явно също ще е част. Специално момче, висока скорост има и е механически доста добре ", продължи наставникът на Ливърпул.

" Дарвин Нунес тренира през вчерашния ден, Ибрахима Конате беше болен и Андрю Робъртсън почувства болежка. Останалите би трябвало да са добре. Ще създадем промени, желая да имам " свежи крайници " в състава си и хора, които са подготвени да избягат 12 км ", добави експертът.

" От финансова позиция е огромен проблем, че не сме в Шампионската лига, само че това е. От футболна позиция ще имаме европейски вечери през другия сезон. Да, няма да са във вторник и сряда, а в четвъртък, само че на кого му пука? ", приключи Юрген Клоп
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР