Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешния шампионатен

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешния шампионатен
Коментари Харесай

Мъри се оплака от много неща и атакува конкуренти: Пречат ни и ги е срам, знаят как са се отнасяли със съдииите

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде конференция преди утрешния турнирен дуел против Славия. На нея треньорът на “сините ” изрази неодобрение от доста неща - от програмата за Купата, че се пречи на Левски като се лимитират почитателите, а също по този начин направи любопитен коментар на предлагането от Ботев Пд да се дискутира съдийството на кръгла маса. Според него доста от клубовете ще се изчервят и ще ги е позор да седнат на една маса с Левски, който не се занимавал с реферите.

“Имаме към момента някакви болежки. Утре ще знаем какво е състояните на Петрис. Другите организират естествени тренировки.

За мен цените, които Левски трябваше да получи е като на всички гостуващи тимове. Ние сами се опитмваме да ограничаваме хората да вървят на стадиона. Чудим се по какъв начин да пречим на Левски да върви и да си развива игровия образ. Явно като спечелим един-два мача, страховете на всички стартират да стават по-големи, в сравнение с би трябвало да са. Феновете на Левски доста чупели? Това не е правилно. Левски е платил всичко. Нагнетява се някакво напрежение, което не е нужно на никой във футбола ”, разяснява Стоилов цените на билетите за утрешния конфликт на стадион “Александър Шаламанов, които са 30 лв..

“Първо има мач с Вихрен и в случай че продължим, ще играем с Лудогорец. С 11-годишния хегемон е турден чоп. Левски ще направи всичко допустимо да играе както до момента. Но мачът е прекомерно надалеч. Този със Славия е най-съществен. Под управлението на Загорчич окомплектоваха сериозен тим. Играе добър футбол с забавни футболисти. Стават положителни столични дербита. Искам нашият тим да играе в жанр “Левски ”. Всички желаят да се показват мощно против Левски и ние желаеме да побеждаваме ”, добави Стоилов, след което разяснява предлагането на Ботев (Пловдив) за кръгла маса,1 на която да се дискутират проблемите със съдийството.

“Нямам искания кой ще ни назначат. Не разясня съдийството. Питайте други.Всичко ще мине и ще се не помни. Ако има такава маса, би трябвало покривките да са по-червени, тъй като доста клубове ще се изчервяват. Голяма част от клубовете ще им е неловко, тъй като знаят по какъв начин са се отнасяли със съдиите. Левски няма проблем да седне и взе участие.

Много хора във футболния съюз не знаят разпоредбите. Отново споделям, че доста хора ще им е мъчно да седнат на масата. Но съдийството не е най-големият проблем. Първо да си решим нашите неща и след това да разясняваме съдийството.

Левски е подготвен да седне на всевъзможен тип диалози с отворени прегръдки. Още един път дублирам - доста от клубовете ще ги е позор ”, обясни треньорът на “сините ”, който приказва и за предлагането си мачовете за Купата да приключат до 1 декември.

“Винаги чувам по какъв начин нещо не може да стане, а не по какъв начин ще стане. Всеки дърпа чергата към себе си без да има съществени причини ”, добави Мъри, след което се върна още веднъж към мача със Славия.

“Почти на всички игрища се усещаме домакини, в случай че не затворят стадионите на нашите почитатели. Ако желаят да ни бият служебно, с цел да са удовлетворени някои хора. На страха очите са огромни. Нашата цел е да вършим футболно шоу. Нямам терзание от думата посещение ”, приключи Стоилов във връзка билетите от 30 лв., които сложи като цена управлението на “белите ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР