Наставникът на Левски Славиша Стоянович обяви след домакинската победа с

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович обяви след домакинската победа с
Коментари Харесай

Левски с големи проблеми в атака, Стоянович изреди петима контузени след мача със Славия

Наставникът на Левски Славиша Стоянович разгласи след домакинската победа с 2:0 над Славия, че в отбора има проблем с контузии на основни играчи.

“Паулиньо беше контузен в сряда. Издържа 45 минути. Обертан има проблем, Костов има проблем. На Буш му трябват 3 седмици. Ривалдиньо може да отиде на операция”, разяснява Стоянович.

“Цяла седмица споделих на играчите, че е доста значима концентрацията и трите точки. Труден мач е идващият след дерби. Имахме проблеми първоначално, само че е значимото, че взехме трите точки. Вкарахме първи гол, след това контролирахме дуела, а по-късно отбелязахме и за втори път”, добави Стоянович във връзка днешния дуел.

След това експертът бе запитан и за идващия турнирен мач, който е против Лудогорец. “Трябва да забележим по какъв начин са контузените играчи. Това е характерен мач. Всички знаем какъв е съперникът - първенец на България.”

Стоянович разяснява и слуховете за оставащи и заминаващи си от “Герена”. “Знам за договарянията с Обертан. Ще съм удовлетворен, в случай че подпише. Дали Ривалдиньо и Нашименто ще си тръгнат? Все още няма нищо.”

фотография: Владимир Иванов, Sportal.bg Първа лига 11 кръг, неделя 7 октомври  Левски 2:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР