Наставникът на Левски Делио Роси засипа със суперлативи отбора си

...
Наставникът на Левски Делио Роси засипа със суперлативи отбора си
Коментари Харесай

Делио Роси: Браво на момчетата, още нищо не сме спечелили

Наставникът на Левски Делио Роси засипа със суперлативи тима си след успеха с 4:0 над Берое в 32-ия кръг на Първа лига. За италианеца беше доста значимо, че „ сините” завоюваха в Стара Загора, където преди този момент имаха серия от отрицателни резултати.

"Синята магия " сработи, старозагорската поличба падна

„ Ние имахме потребност от един значим мощен мач след класирането на финала за Купата. Днес бях любопитен да видя моя тим по какъв начин ще се държи. Бях доста удовлетворен от това по какъв начин играха. Още повече, че против този отбор не бяхме печелили. Затова съм доста удовлетворен от играта на момчетата”, разяснява Роси.

„ Трябва да кажа, че когато работиш, плодовете от този труд идват. Сега момчетата берат плодовете от работата, която вършеха от самото начало. Трябва да се означи, че към момента нищо не сме спечелили. Предстоят значими мачове, в които би трябвало да продължим да играем добре.”

„ Това е ключът за победа във всеки мач – когато вземеш средата на терена, когато биеш съперника на всички места. Тогава успеха става доста по-лесна.”

„ Да, в действителност, освен с Гомес, имах проблеми и с други състезатели, които бяха застрашени от санкции поради приемане на картона. В същото време би трябвало всеки мач да се третира като самостоятелен, всеки би трябвало да излиза и да играе. Ако беше получил картон, тогава щяхме да му мислим.”

„ Във футбола няма интервали, в които се разделя шампионата. Резултатите демонстрират дали си си приключил добре работата. Едва тогава може да се реши дали задачата е реализирана. Сега е значимо да продължим да играем добре”, приключи Роси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР