Наставникът на Лацио Маурицио беше много разочарован след загубата от

...
Наставникът на Лацио Маурицио беше много разочарован след загубата от
Коментари Харесай

Сари: Рухнаме още след първия гол

Наставникът на Лацио Маурицио беше доста отчаян след загубата от. “Орлите ” отстъпиха с 0:3 в дербито и не се възползваха от обстоятелството, че противникът им имаше тежък мач с в средата на седмицата. призна, че тимът му е рухнал след ранния гол на и нито за момент не е съумял да показва същинските си благоприятни условия.

“Получихме гол в първата минута и това ни пречупи. Нямахме менталната мощ да се върнем в мача. Съжалявам за почитателите. Знам какъв брой доста значи за тях дербито. Сбъркахме доста пасове, което е нетипично за нас. Имахме 90 минути да отговорим, само че не бяхме невъзмутими и действахме разконцентрирано ”, разяснява.
 Моуриньо: Нямаме късмет за топ 4, Ейбрахам може доста повече Моуриньо: Нямаме късмет за топ 4, Ейбрахам може доста повече
“Обикновено съумяваме да реагираме след неприятен резултат. Днес позволихме доста контраатаки и всичко това беше породено от психическата ни неустойчивост. Очевидно ни липсва нещо, с цел да сме по-напред в класирането. Ще кажа на управлението от какво се нуждая. В момента най-важното е да защитя играчите ”, продължи.

“Способни сме да изненадваме неприятно. Не се случва толкоз постоянно, колкото при започване на сезона, само че през днешния ден се видя, че има доста върху какво да работим. Не мисля, че доста градове се радват на такава атмосфера в огромните си дербита. Отборите от би трябвало да имат доста по-високи цели. Резултатът е драматичен за нас, само че беше хубаво, че участвахме в подобен театър, добави треньорът на.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР