Наставникът на Крумовград, Велислав Вуцов, беше изключително остър в коментара

...
Наставникът на Крумовград, Велислав Вуцов, беше изключително остър в коментара
Коментари Харесай

Вуцов разсипа играчите на Крумовград: Безобразие, видях плашещи неща на терена

Наставникът на Крумовград, Велислав Вуцов, беше извънредно изострен в коментара си след разгрома с 1:4 против състава на Монтана. 

„ Ние се самоубихме. Получихме неуместни голове, за втори следващ мач ги получаваме. Очаквах реакция, само че ние реагирахме по ужасяващ метод. Грешките за головете са като на първокласници. Детински неточности. Ако има дузпа, то аленият картон е доста фиктивен. Не беше съзнателно посегателство. Имахме организация в първите 15 минути на второто полувреме, само че по-късно беше махленска история. Притеснен съм от показаното, ще има доста съществени диалози на доста тематики, безсрамие. Това, което виждам като игра, е доста надалеч от мечтаното. Имаме и доста сериозен физически проблем, защото отборът не е квалифициран добре. Получаваме непрекъснато травми. Не желая да мятам другаде виновността. Да забележим какъв брой точки ще имаме до Нова Година и на тази база ще вършим проекти. Ако това е нашето равнище, то сме доста надалеч от нужното за елита “, стартира Вуцов.

„ За Купата би трябвало да се представим мощно в семейството. Това, което видях в първите 3 мача, ме плаши, като се сетя, че идва мач с тим от елита. Днес бяхме мудни и монотонни. Всички ми изясняват, че съм претрупал играчите и това може да е правилно, само че футбол без бягане няма.

Нека да мине последният мач, с цел да създадем анализите. Трябва да вземем наложителна победа. Оказахме се гостоприемни домакини в последно време. Дано покажем същинска реакция, с цел да има дух и реакция. Ще имаме съществени диалози тази седмица. Бях мек досега, с цел да си разреша по-солено държание в този момент “, приключи той.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР