След като преди дни ЦСКА обяви смяна на собствеността, съвсем

...
След като преди дни ЦСКА обяви смяна на собствеността, съвсем
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: И Левски с нов собственик!

След като преди дни ЦСКА разгласи промяна на собствеността, напълно скоро това ще се случи и с другия от двата ни най-големи клуба - Левски, научи Lupa.bg.

Наско Сираков води финални договаряния за продажбата, а именитият №1 на " сините " желае за акциите най-малко 5 милиона лв..

Натискът върху мажоритарния притежател става все по-осезателен, а той признал през свои близки приятели, че към този момент мъчно спи умерено и напрежението никак не му е по усета, по тази причина е решил със брачната половинка си Илиана Раева да хвърли бялата забрадка и да остави различен да води хорото на " Герена ".

Самият Сираков не се появи на трибуните на последното Вечно дерби, извоювано от ЦСКА с 3:1, а предпочел добродушно да го гледа по малкия екран и да си пие уискито в стеснен другарски кръг.

" Няма смисъл да вървя, всичко е ясно ", признал през своите приятели Сираков, научи от собствен източник Lupa.bg.

Точно тези негови дейности предиздвикали доста хора да се замислят дали крайният изход от срещата с " армейците " не е превдварително решен. А към всичко това като се прибави и решението му да продаде клуба, картинката се поизяснява.

Из коридорите на " Тодорини кукли " се носи слухът, че с огромен дял ще бъде букмейкърска компания, която ще обезпечава огромната част от бюджета.

Христо Йовов ще има управителна роля в Левски и това е една от аргументите той да има възбрана персонално от неговия другар Бойко Борисов да отиде на работа в БФС, за където е получил покана от Георги Иванов - Гонзо, както само Lupa.bg ви осведоми преди седмици.

Бившият министър председател, който също се пробва да помогне за договорката на своя любим тим, желал да има приближен човек в клуба и да управлява нещата, а тази личност е Христо Йовов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР