Рафаел Надал обяви, че постепенно навлиза във форма и се

...
Рафаел Надал обяви, че постепенно навлиза във форма и се
Коментари Харесай

Рафаел Надал: „Постепенно вдигам нивото си“

Рафаел Надал разгласи, че последователно навлиза във форма и се надява да доближи пика си за Ролан Гарос. Турнирът в Париж стартира в края на месеца.

„ Намирам се в добър миг, даже и резултатите да не са това, което бяха. Повишавам равнището си и желая да продължа по този метод “, сподели Надал преди началото на.

37-годишният испанец, който играе финален сезон в кариерата си, има единствено девет мача тази година. През предходната той не игра след януари. заради травма на бедрото, която наложи интервенция.

Рафаел Надал реализира три следващи победи на шампионата в Мадрид предходната седмица, преди да загуби от 31-вия в ранглистата Иржи Лехечка в четвъртия кръг. Преди Мадрид той завоюва единствено един мач в Барселона.

„ Вървя във възходяща линия, това е без подозрение. Щастлив съм, че съм в Рим, тъй като преди месец за мен беше съвсем невероятно да си помисля, че ще мога да играя в Барселона, по-късно в Мадрид и в този момент тук, в Рим… Но нещата се случват. Всички мачове са сложни за мен през днешния ден, сложни и по-непредсказуеми от това, което мачовете бяха преди. Приемам тази роля. Приемам това предизвикателство. Вълнувам се от метода, по който мога да играя, в случай че не преставам да работя по верния метод и тялото ми ми разрешава “, сподели още Рафаел Надал.

Първият мач на Надал в Рим е плануван за четвъртък против белгийския квалификант Зизу Бергс. Испанецът е печелил шампионата в Рим рекордните 10 пъти.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР