Наставникът на Интер Симоне Индзаги пое вината за днешната загуба

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги пое вината за днешната загуба
Коментари Харесай

Индзаги: Аз съм големият виновник, объркани сме след това представяне

Наставникът на Интер Симоне Индзаги пое виновността за днешната загуба с 1:3 при визитата на Удинезе и акцентира, че в тима имат много да размишляват по-късно проваляне. 

„ Удинезе започнаха по-добре и заслужаваха да завоюват, а ние би трябвало да размишляваме върху тази тежка загуба. Вярно е, че не можем да придадем неизменност на представянето ни. Влязохме в мача с две следващи победи, а в този момент сме в серия от три гостувания, в които повеждахме в резултата, само че ги загубихме, получавайки три гола. Главният провинен съм аз, тъй като съм треньорът, само че това ще бъде причина за разбор. Знаехме на какво са способни Удинезе и трябваше да създадем повече. 

В последните ни три визити допуснахме девет попадения, а предишния сезон получихме толкоз за цялостен полусезон. Това са самостоятелни и групови неточности. Трябва да бъдем по-решителни, тъй като е належащо да печелим вторите топки против сходни отбори. Също по този начин имахме шанс да поведем още в четвъртата минута, само че не трябва да играеш по подобен метод. Дори през втората част започнахме добре, само че допуснахме девет корнера. Нормално е при деветия да ти вкарат. Необходимо е много да размишляваме, защото тази загуба боли. 

Защо смених Алесандро Бастони и Хенрих Мхитарян още в 30-ата минута? Защото те бяха глобени, а Удинезе печелеше всички втори топки и единоборствата, до момента в който ние бяхме в неволя. Исках да предизвикам потрес. Тези двамата си изпатиха за жълтите картони, само че би трябвало всички играчи да си платят. Днешното показване ни остави комплицирани. Предвид това, че аз нося най-голяма отговорност, би трябвало да направя повече и да се оправям по-добре “, разяснява Индзаги след дуела.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР