Наставникът на Интер Симоне Индзаги изрази радостта си, че отборът

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги изрази радостта си, че отборът
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Радвам се, че отново вкарваме редовно

Наставникът на Интер Симоне Индзаги изрази насладата си, че тимът още веднъж вкарва голове постоянно след слабата форма през март и април. Той приказва преди утрешния дуел против Рома, който е от огромно значение в борбата за топ 4.

“Да спечелим три мача подред в шампионата беше доста значимо, само че знаем какво значение има утрешния дуел. Изправяме се против отличен тим и би трябвало да се подготвим по допустимо най-хубавия метод. Очаквам мач против мощен, стимулиран отбор, воден от отличен треньор. И за двата тима резултатът е от голямо значение ”, съобщи Индзаги.

“Знаехме, че нападателите от време на време имат сходни моменти, само че бях много убеден, защото ги виждам по какъв начин работят всеки ден. Сега съм благополучен, че още веднъж вкарваме постоянно, освен нападателите, само че и другите играчи ”, добави той.

Специалистът е удовлетворен и от представянето на защиата, която позволи един гол в последните четири мача на отбора във всички шампионати: “Това е различен значим факт, само че мисля, че се дължи на целия тим, които работят дружно, с цел да не получаваме голове. Винаги съм бил на мнението, че когато не допускаш гол, това е с помощта на целия тим, освен на бранителите ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР