Наставникът на Интер Симоне Индзаги говори преди утрешния мач реванш

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги говори преди утрешния мач реванш
Коментари Харесай

Индзаги: Искаме да се класираме на полуфиналите, критиките към мен не са проблем

Наставникът на Интер Симоне Индзаги приказва преди утрешния мач реванш против Бенфика от четвъртфиналите на Шампионската лига. " Нерадзурите " имат добра преднина след успеха с 2:0 в Португалия преди седмица.

" Знаем какъв брой положителни са противниците ни. Ще бъде сложен мач и ще би трябвало да бъдем в най-хубавата си форма. Ще би трябвало да работим като един, в случай че желаеме да продължим напред. Изправяме се против извънреден тим, който също като нас в последно време не реализира резултатите, които заслужава, в своето състезание ", стартира Индзаги.

" Знаем мощните страни на Бенфика. Имаме преднина от два гола, само че ще ни бъде мъчно. Ще би трябвало да играем интензивно, тъй като Бенфика тича крепко и си подава бързо. Трябва да им попречим с нашата продуктивност ", добави той.

" Целта беше да стигнем до последните осем в Шампионската лига. Сега сме там и имаме късмет да стигнем до финалната четворка. Изправихме се против доста мощни тимове. Като нападател се притеснявах, когато не разполагах с шансове. Моите момчета имаха шансове; те просто би трябвало да запазят успокоение, да изчакат момента ", разяснява още Индзаги.

" Убеден съм, че всички дружно и с почитателите можем да дадем тази наслада, да бъдеш в топ 4 в Европа не се случва постоянно. Знаем пътя си в националните и интернационалните шампионати, знаем, че в шампионата загубихме значими точки, които ни забавиха. Сега вниманието ни е ориентирано единствено към Бенфика, за останалото ще мислим след сряда ", сподели още наставникът на Интер.

Специалистът разяснява и рецензиите, които получава поради неприятното показване на " нерадзурите " в шампионата и спекулациите, че може да бъде уволнен. " В Интер е по този начин, в случай че прочетете какво се пишеше преди мачовете с Барселона или Порто, беше същото. Това е нещо, с което съм привикнал, стига да подлагат на критика мен, не е проблем: що се отнася до мен и моя щаб, рецензиите ни оказват помощ да се подобряваме от ден на ден и повече. Трябва да сме положителни в това да се изолираме и да се опитаме да реализираме значим резултат за нашите почитатели ", сподели още Индзаги.

Наставникът приключи с отговор на известния музикант от " Оейзис " и почитател на Манчестър Сити Ноел Галахър, който съобщи, че би желал " жителите " да се изправят против Интер на финала, тъй като " не са доста положителни, а Лукаку е ужасяващ ".

" Той е страховит артист, уповавам се да има шанс и в прогнозите си: да забележим Интер на финала би направило всички ни щастливи ", приключи Индзаги.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР