Наставникът на Интер Симоне Индзаги говори преди мача реванш с

...
Наставникът на Интер Симоне Индзаги говори преди мача реванш с
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Не се смятаме за финалист

Наставникът на Интер Симоне Индзаги приказва преди мача реванш с градския противник Милан от Шампионската лига. " Нерадзурите " имат добра преднина, като завоюваха първия мач с 2:0.

" Утре е един от най-важните мачове в историята на Интер. Трябва да играем с главите и сърцата си, с цел да реализираме фантазията си да стигнем до финала. Първият мач приключи с 2:0, само че Милан постоянно е застрашителен и разполага със страхотни играчи.

Знаем против кого ще се надигнем, само че също по този начин знаем, че се намираме в отлична форма. Готови сме за мач от такава големина, към този момент го преживяхме с доста мощен тим като Бенфика, даже и това да не беше дерби, резултатът беше отличен.

Всички би трябвало да бъдем дружно. Винаги сме били дружно с нашите почитатели - и в положителни, и в неприятни времена. Нуждаем се от хладни глави и топли сърца ", продължи още експертът.

Не считаме, че към този момент сме на финала: справедливо водим след първия мач, само че още не сме създали нищо. През последните 20 месеца сме играли четири или пет финала, имаме европейски първенци, международни първенци. Ще би трябвало да мислим за това да покажем положително показване, а не да разчитаме на резултата от първия мач ", сподели още Индзаги.
 В Интер към този момент са удовлетворени от Ромелу Лукаку
В Интер към този момент са удовлетворени от Ромелу Лукаку

Показвал същинското си лице
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР