Наставникът на Франция Дидие Дешан говори преди финала на Световното

...
Наставникът на Франция Дидие Дешан говори преди финала на Световното
Коментари Харесай

Дешан сложи край на спекулациите за Бензема

Наставникът на Франция Дидие Дешан приказва преди финала на Световното състезание против Аржентина. Един от въпросите бе обвързван с това дали Карим Бензема може да се причисли към състава. Въпреки че не го сподели непосредствено, от думите на Дешан пролича, че няма опция нападателят да е част от отбора за финала.

“Ако не ви отговоря, ще кажете, че съм сърдит. И преди съм имал контузени играчи. Карим е един от тях. Последният, който се контузи беше Люка Ернандес. От тогава имам 24 играчи, с които да работя. Групата е тук. Не зависи от мен, който ще пристигна да гледа мача. Моята централизация е върху състава от 24 играчи, който имам и това ще са играчите, които са на може разположение за на следващия ден. Те са част от началото на това странствуване и на следващия ден ще бъдат 24 ”, съобщи Дешан.

Специалистът приказва и за бъдещето си: “Аз не съм значим. Работата ми с Франция е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Все още работя с голямо предпочитание и съм доста благополучен в тази роля. Най-важното нещо е тима. Моето бъдеще не извиси от утрешния резултат. В момента изобщо не мисля за това ”.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР