Наставникът на Фиорентина Винченцо Италиано се изказа доста остро срещу

...
Наставникът на Фиорентина Винченцо Италиано се изказа доста остро срещу
Коментари Харесай

Треньорът на Фиорентина отговори на критиците

Наставникът на Фиорентина Винченцо Италиано се изрече много остро против критиците на неговия тим. „ Виолетовите “ направиха сериозна крачка към класирането си напред в Европа, откакто разрушиха шотландския Хартс с категоричното 5:1 у дома.

Тепърва ще стане ясна ориста на „ ла виола “, в идващите два мача от групата, само че съставът от Флоренция резервира живи възможностите си за присъединяване в идната фаза на лигата на конференциите.   След дуела, някогашният ментор на Специя отбрани своите играчи и изрази убеденост, че неговият тим ще играе в Европа и след нова година.

„ Знаете ли, доста е елементарно да критикуваш и да приказваш, когато си от отсрещната страна. Хората, които ни подлагат на критика много бързо не помнят какъв брой положителни бяхме през предходната година, тогава всичко бе ужасно. Сега  се употребява всеки комфортен миг, с цел да се припомня какъв брой сме непостоянни, и по какъв начин откакто спечелим един дуел, в следствие губим идващия. Аз прелестно зная къде би трябвало да работим и да се подобряваме, единственото, от което имаме потребност са победи, като тази против Хартс. Убеден съм, че ще продължим в Европа и имам вяра, че с течение на времето ще изглеждаме по-добре ", показа треньорът на Фиорентина.

" Факт е, че в шампионата започнахме нерешително, само че не считам, че заслужаваме толкоз доста рецензии. Само от нас зависи да запушим устите на хората, тимът ми разполага с голям капацитет и  се надявам да ставаме все по-силни. Още в понеделник   при гостуването на Лече, би трябвало да търсим нов триумф, с цел да изправим това, което сторихме против Лацио вкъщи. Признавам, че тогава в действителност разочаровахме ужасно доста тифозите “, приключи Винченцо Италиано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР