Наставникът на Динамо Загреб – Анте Чачич, показа самочувствие след

...
Наставникът на Динамо Загреб – Анте Чачич, показа самочувствие след
Коментари Харесай

Треньорът на Динамо Загреб: Оптимист съм за мачовете с Лудогорец

Наставникът на Динамо Загреб – Анте Чачич, сподели самочувствие след успеха с 1:0 над Шкупи и класирането на неговия тим за третия прелиминарен кръг на Шампионска лига, където хърватите ще срещнат българския отличник Лудогорец.

Динамо направи изненадващо 2:2 на „ Максимир” в Загреб, само че с помощта на триумфа в Македония нощес, се класира напред.

Същото направи и Лудогорец, само че след загуба в Дублин от Шамрок Роувърс. Разградчани отстъпиха с 1:2, само че в първия дуел бяха безапелационни – 3:0.

„ Динамо има своята история с Лудогорец. Преди 10 години, когато играхме против тях, аз бях на пейката. Там мачът приключи 1:1, припомням си, че изравниха късно, а вкъщи спечелихме с гол в 97-ата минута. Имахме шанс тогава. Лудогорец е добър тим. После Динамо още веднъж игра с тях, оптимист съм. След осем дни формата ни ще бъде напълно друга. Победи като тази покачват самочувствието ни. За нас е неотложно да играем в Европа и по тази причина бяхме малко нервни, само че успяхме да си свършим работата”, показа Анте Чачич след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР