Наставникът на Черно мореИлиан Илиев бе разочарован от загубата на

...
Наставникът на Черно мореИлиан Илиев бе разочарован от загубата на
Коментари Харесай

Илиев: Лудогорец няма нужда от този слугинаж, видяха го в Европа

Наставникът на Черно мореИлиан Илиев бе отчаян от загубата на отбора му в първия полуфинал от Sesame Купа на България. Специалистът призна, че “орлите ” са доста класен отбор, само че счита, че съдията Волен Чинков е повлиял на срещата.

“Добре стартира мачът за нас, само че той беше против развиването на играта. Лудогорец има положителни футболисти и когато ги оставиш да играят, става мъчно. Влязохме с едни упования в мача, само че може би прегоряхме. И двата гола, които допуснахме бяха леки. Те имаха други обстановки, само че от тези не би трябвало да позволяваме попадения. Не изиграхме нашия футбол, би трябвало да отдадем заслуженото и на Лудогорец. Първия мач го загубихме, ще опитаме да изправим грешката във втория. Като цяло бяхме по-сковани и малко прегоряхме. Второто полувреме се опитахме, само че като цяло можехме да се представим по-добре в отбранителен проект ”, сподели Илиев.
 Лудогорец завладя Лудогорец завладя " Тича " и допира финала
“Лудогорец няма потребност от това побутване. Това пречи на целия футбол и това са го видели в Европа последните години. С назначението на Чинков знаехме, че има да връща остарели неща. Ние бяхме готови по тази причина и не можем нищо да създадем. Керванът си върви, никой не го интересува за какво е пратен този човек. При аления картон има фаул преди този момент. Това са дребни неща, само че против огромните имаш малко шансове. Те нямат потребност от този слугинаж в Бълагрия ”, добави експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР