Наставникът на Черно море похвали играчите си за себераздаването при

...
Наставникът на Черно море похвали играчите си за себераздаването при
Коментари Харесай

Илиев скочи на съдиите и програмата в efbet Лига

Наставникът на Черно море похвали играчите си за себераздаването при загубата с 1:2 като на посетител на Левски в следващи кръг на efbet Лига. Той обаче остана безпределно отчаян от съдийството, като за похлупак на всичко се нахвърли и върху програмата на неговия отбор, която е отредила 3 следващи гостувания за "моряците ".

„ Доволен съм от играчите. През първата част бяхме по-добрия тим и справедливо поведохме. Не застанахме добре при корнера и ни изравниха. През втората част беше двуостър мач. Трябваше да сме по-прецизни във финалната третина. Опасявахме се от съдията, той не беше на равнището на мача. Двама индивида в засада при гола на Левски. Това оказа помощ за обрата, мачът беше равносилен другояче “, стартира експертът.

„ Не трябваше да позволяваме изравнителен, само че се случват това. С помощта на съдията Левски сподели по какъв начин 12 минути не се играе футбол. След победния гол не се играеше футбол и това трябваше да вършим ние в предходния мач против Царско село. От нито един футболист не съм неудовлетворен обаче. Програмата е въображаема на маса. Имаме три гостувания в границите на седмица и ще пътуваме 3000 километра, което не е обикновено “.

„ Нищо не се трансформира за момента. Имаме надлежно 4 и 5 точки задатък. Трябва да се приберем към 5-6 часа в този момент и след два дни да пътуваме още веднъж. Кадрово ще имаме също избрани усложнения, само че би трябвало да продължим напред “, приключи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР