Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Вдигнахме глава, но доста късно

Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след загубата с 1:2 от Лудогорец във Варна. Той проучва мача, само че и приказва за кадровите проблеми, които мъчат " моряците ".
 Лудогорец измъкна скъпа победа във Варна Лудогорец измъкна скъпа победа във Варна
" Наказват съвсем всяка неточност, знаехме това. Първото полувреме беше равностойно, само че не успяхме да им създадем неприятности, както искахме. Знаем, че нападат при всяка опция, практикуват настъпателен футбол.

При първото недовиждане ни вкараха гол, след това стана рикошет. Мисля, че в случай че голът ни беше паднал по-рано, щеше да е друго. Има позитиви от този мач. Вдигнахме глава при 0:2 против тим като Лудогорец, само че много късно. И четиримата в офанзива желаеха обстановка на крайник, загубихме от скоростта с отсъстващите атакуващи играчи.

Трябва да прекарваме, да намерим другата формула или другите хора, давахме време на Лудогорец да се прегрупира във фаза отбрана. Времето ще покаже какво ще стане, ще търсим хора в процеса на работа, това е естествен развой. Тези, които идват би трябвало да си поемат кръста ", сподели Илиан Илиев.

Снимка: start-photo.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР