Наставникът на Чави Ернандес също загуби търпение по отношение на

...
Наставникът на Чави Ернандес също загуби търпение по отношение на
Коментари Харесай

Дембеле или да преподпише, или да му търсим нов отбор, отсече Чави

Наставникът на Чави Ернандес също загуби самообладание във връзка с сагата към и съобщи, че французинът или би трябвало да преподпише изтичащия си контракт още в този момент, или клубът ще му потърси нов тим. Младият експерт също по този начин разяснява обстановките и на други играчи на каталунците.
 Барселона взема решение през днешния ден дефинитивно за Дембеле Барселона взема решение през днешния ден дефинитивно за Дембеле
“Изявленията на сътрудника на? Аз също се запитвам за какво играчът ми споделя, че желае да преподпише, а не го прави. Не желая да демонстрирам пренебрежение към никого. или да преподпише, или да му търсим нов тим. Той ми споделя, че желае да остане, тъй че го питайте него за това. Аз бях доста явен, не мога да съм по-конкретен. Или ще има нов контракт, или ще му се търси нов отбор, това е. Клубът би трябвало да вземе решение. Този случай е доста комплициран и стигнахме до миг, в който би трябвало да се направи избор. Играчът би трябвало малко да намерения и за клуба. не ме е разочаровал, повече няма да приказвам по тази тематика.? Удължаването на договора му е наш приоритет, той е доста значима част от състава и има темперамент на победител. Дано да се стигне до съглашение, тъй като той е футболист за сегашното и бъдещето. Роналд е едно момче, което има огромен принос за тима.

Xavi says Barcelona will sell Ousmane Dembele this month if he doesn't agree a new contract ⏳
— GOAL (@goal)
Адаптацията на Феран Торес протича доста добре. Може би му липсваше игрови темп. Тази седмица беше доста положителна за него, като той е 100% възобновен от травмата си и на следващия ден ще има значима роля. обаче има леки болки и на следващия ден ще решим за неговото присъединяване в мача. Могат да играят Ансу Фати, Феран Жутгла и Торес. Ансу не е играл по-отдавна от, само че все пак е 100% подготвен. Много е значимо, че те се възвърнаха. За ще решим на следващия ден. Той може да запише минути. Голям експерт е и съумя да редуцира част от интервала си на възобновяване. се оправя сносно и оставането му тук ще зависи от изявите му. След загубата от Реал Мадрид всичко наподобява по-черно. Дани обаче е доста значим футболист и ще бъде подобен до края на сезона ”, съобщи Чави на присконференцията си преди дуела с Атлетик Билбао за Купата на краля.
 Барселона взема решение през днешния ден дефинитивно за Дембеле Барселона взема решение през днешния ден дефинитивно за Дембеле 19 яну | 11:21  Дани Алвеш се надява Меси да се завърне в Барселона Дани Алвеш се надява Меси да се завърне в Барселона 19 яну | 06:38  Агентът на Дембеле се разлюти: Не, този напън няма да мине Агентът на Дембеле се разлюти: Не, този напън няма да мине 18 яну | 17:59 Още от Футбол свят  Тунис губи седем играчи за последния мач от груповата фаза Тунис губи седем играчи за последния мач от груповата фаза 19 яну | 15:12 143 0  Бейл се завръща в групата, само че Реал ще бъде без Куртоа против Елче Бейл се завръща в групата, само че Реал ще бъде без Куртоа против Елче 19 яну | 15:09 197 1  Челси не бърза да предлага нов контракт на капитана си Челси не бърза да предлага нов контракт на капитана си 19 яну | 14:24 616 0  Асистентът на Клоп: Трябва да победим Арсенал, без значение дали ще стане след 90 минути, продължения или дузпи Асистентът на Клоп: Трябва да победим Арсенал, без значение дали ще стане след 90 минути, продължения или дузпи 19 яну | 14:16 1042 0  В Байерн размишляват върху два разновидността за бъдещето на Левандовски В Байерн размишляват върху два разновидността за бъдещето на Левандовски 19 яну | 14:05 1791 0 Виж всички Водещи Новини  Волейболистите на България имат нов селекционер Волейболистите на България имат нов селекционер 19 яну | 14:06 9102 15  Официално: Левски подписа с нидерландски бранител Официално: Левски подписа с нидерландски бранител 19 яну | 13:59 7668 37  Разкриха загадка спогодба сред Джокович и Австралийската тенис асоциация Разкриха загадка спогодба сред Джокович и Австралийската тенис асоциация 19 яну | 13:00 21012 54  Селекцията в ЦСКА - София занапред стартира Селекцията в ЦСКА - София занапред стартира 19 яну | 11:58 14844 41  Днес излиза наяве кой е футболист №1 на България Днес излиза наяве кой е футболист №1 на България 19 яну | 09:15 15311 79 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР