Наставникът на Ботев (Ихтиман) Валери Свиленов говори пред Sportal.bg след

...
Наставникът на Ботев (Ихтиман) Валери Свиленов говори пред Sportal.bg след
Коментари Харесай

Валери Свиленов: Човекът в черно беше 12-ият играч на Рилски спортист

Наставникът на Ботев (Ихтиман) Валери Свиленов приказва пред Sportal.bg след обрата, който неговият тим сътвори против Рилски състезател в Самоков. Свиленов приказва и по отношение на формата на Югозападна Трета лига.

" Доволен съм като цяло от тима, от играта. Бяхме много по-класният тим. Първото полувреме те имаха две чисти положения, само че не съумяха да ги вкарат, с помощта на нашия вратар. Също и ние изпуснахме стопроцентово състояние в 43-ата минута, само че като цяло съм удовлетворен от играта и характера на тима, който показахме последните 20 минути. Доста от изгода ни е да имаме футболист като Балджийски, много класен футболист за равнището на Трета лига, футболист с темперамент, какъвто би трябвало да има един капитан. 
 Балджийски воин за Ботев (Ихтиман) при поврат над Рилски състезател Балджийски воин за Ботев (Ихтиман) при поврат над Рилски състезател
Като цяло, да си призная с ръка на сърцето, не съм удовлетворен от формата на Трета лига - двете групи по 11, това разруши Югозапада, а групата на Югозапад е по-добра да не кажа от Втора лига. Нямам нищо срещу вторите тимове, само че равнището падна. Това въпреки всичко е аматьорска група, а ние се съобразяваме с вторите тимове, те си играят, когато им е кеф. Повечето - понеделник, вторник, сряда, петък, когато им е кеф, което за аматьорска група е проблем. Напрежението след дузпата през днешния ден? Да, дузпата си е дузпа. Но индивидът в черно нажежи ситуацията, той беше безусловно беше 12-ият състезател на Рилски състезател и ще спра дотук, с цел да няма санкции по-късно ", сподели Валери Свиленов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР